О компании
Контакты
Стоимость услуг
Новости
Полезные ссылки
 
УСЛУГИ
Услуги адвокатов со стажем работы свыше 20 лет по земельному, гражданскому, жилищному, трудовому, хозяйственному, уголовному, семейному и другим отраслям права.

Земельные споры. Защита прав на землю. Приватизация. Паи. Раздел земли.

Семейные споры. Иностранцы в семейных отношениях. Брачный и алиментный договоры.

Представительство в гражданских, хозяйственных, административных, уголовных судах. Апелляционное и кассационное обжалование судебных решений.

Юридическое сопровождение предпринимательства. Хозяйственные споры. Взыскание долгов. Инвестиции в строительство. Претензионно-исковая работа. Составление или экспертиза договоров.

Адвокаты. Защита по уголовным делам. Защита прав потерпевших. ДТП.

Споры по недвижимости. Приватизация. Наследственное право. Раздел наследства.

Взыскание материального и морального вреда. Защита чести и достоинства.

Трудовые споры. Увольнение. Материальная ответственность работника.

Охрана авторских прав.

Составление различных правовых документов, исковых заявлений, договоров либо правовая экспертиза их проектов.

Жилищные споры. Вселение. Выселение. Раздел.

Правовое сопровождение споров по недвижимости. Защита нарушенных прав собственников (в том числе инвесторов).

Договоры об обеспечении исполнения обязательств. Ипотека, поручительство. Взыскание неустойки (штраф, пеня).

Регистрация предприятий, иностранных представительств.
menu_new
Бесплатные юридические консультации On-Line
Здесь Вы можете задать вопрос и получить подготовленный комплексный ответ наших специалистов и партнеров.

Поиск вопроса по номеру:

Вопрос № 1876 | Лілія Ворлодимирівна | Чернігів
  • Дві ЮО у вигляді ТОВ заснували окрему ЮО у вигляді ТОВ. Для здійснення реєстрації одно з ТОВ (ТОВ 1) під час подання документів до реєстратора надало лист про те, що воно не заперечує проти того, щоб створена ЮО була зареєстрована за адресою будинка, власником якого є ТОВ 1. На теперішній час нове ТОВ знаходиться за іншою адресою у приміщені, яке окремо орендує. Між новим ТОВ та ТОВ 1 договір оренди не укладався. Під час документальної перевірки податкова задала питання ТОВ 1 , чому нема договору оренди приміщення, за яким зареєстроване нове ТОВ, між новим ТОВ та ТОВ 1. Наскільки обгрунтовані вимоги податківців про необхідність заключення договору орендм тількі на підставі того факту, що ТОВ 1 як засновник нового ТОВ дало згоду використати адресу своєї власності для реєстрації нового ТОВ. Дуже вдячна.

  • Ответ
  • Відповідно до п. 1 частини 1 ст. 11 Закону України «Про державну податкову службу в Україні» органи державної податкової служби у випадках, в межах компетенції та у порядку, встановлених законами України, мають право здійснювати документальні невиїзні перевірки на підставі поданих податкових декларацій, звітів та інших документів незалежно від способу їх подання, а також планові та позапланові виїзні перевірки.

    Частиною 1 ст. 111 цього Закону передбачено, що плановою виїзною перевіркою вважається перевірка платника податків щодо своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати ним податків та зборів (обов'язкових платежів). Вона передбачається у плані роботи органу державної податкової служби і проводиться за місцезнаходженням такого платника податків чи за місцем розташування об'єкта права власності, стосовно якого проводиться така перевірка.

    За наявності у податкового органу інформації про зміну місцезнаходження платника податків така перевірка має здійснюватися за його новою адресою. У разі відсутності такої інформації необхідно керуватися положеннями пп. 1.14 Методичних рекомендацій щодо взаємодії між підрозділами органів державної податкової служби України при організації документальних перевірок юридичних осіб, затвердженими наказом ДПАУ від 11.10.2005 р. № 441, згідно з яким, якщо при організації виїзної планової чи позапланової перевірки буде встановлено відсутність посадових осіб платника податків за місцезнаходженням або їх переховування, складається акт перевірки щодо невстановлення місцезнаходження платника податків та підрозділу податкової міліції передається окремий запит на встановлення місцезнаходження платника податків. У свою чергу цей підрозділ здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження платника податків.

    Вважаємо, щодо вашого питання, що данне питання не входить до компетенції податкових органів.







  • Создание сайта, раскрутка сайта интернет-агентство DA.net

    Столбик Боард Бизатор
    Спецпроекты Бизатора: <bizator.com> <оборудование и инструмент> <транспорт и перевозки> <медицина, фармакология, косметика> <строительная промышленност> <продукты питания>
    Copyright © PE "Unic".                    Доска объявлений
    Юридические услуги в Киеве
    жалюзи и ролеты на МодномОкне.  жалюзи на окна