О компании
Контакты
Стоимость услуг
Новости
Полезные ссылки
 
УСЛУГИ
Услуги адвокатов со стажем работы свыше 20 лет по земельному, гражданскому, жилищному, трудовому, хозяйственному, уголовному, семейному и другим отраслям права.

Земельные споры. Защита прав на землю. Приватизация. Паи. Раздел земли.

Семейные споры. Иностранцы в семейных отношениях. Брачный и алиментный договоры.

Представительство в гражданских, хозяйственных, административных, уголовных судах. Апелляционное и кассационное обжалование судебных решений.

Юридическое сопровождение предпринимательства. Хозяйственные споры. Взыскание долгов. Инвестиции в строительство. Претензионно-исковая работа. Составление или экспертиза договоров.

Адвокаты. Защита по уголовным делам. Защита прав потерпевших. ДТП.

Споры по недвижимости. Приватизация. Наследственное право. Раздел наследства.

Взыскание материального и морального вреда. Защита чести и достоинства.

Трудовые споры. Увольнение. Материальная ответственность работника.

Охрана авторских прав.

Составление различных правовых документов, исковых заявлений, договоров либо правовая экспертиза их проектов.

Жилищные споры. Вселение. Выселение. Раздел.

Правовое сопровождение споров по недвижимости. Защита нарушенных прав собственников (в том числе инвесторов).

Договоры об обеспечении исполнения обязательств. Ипотека, поручительство. Взыскание неустойки (штраф, пеня).

Регистрация предприятий, иностранных представительств.
menu_new
Бесплатные юридические консультации On-Line
Здесь Вы можете задать вопрос и получить подготовленный комплексный ответ наших специалистов и партнеров.

Поиск вопроса по номеру:

Вопрос № 3470 | Татьяна | Киев
  • Доброго дня. Я хотіла б звернутися до Вас з таким питанням: У мене виникла суперечка з братом з приводу розподілу спадку батьків. Справа в тому, що за своє життя мої батьки придбали дві двохкімнатні квартири (одна державна на Нивках, (1961 року), а друга кооперативна на Виноградарі (1988 року)).Обидві квартири приватизовані. Ми з братом і з батьками проживали в квартирі на Нивках. У 1982 році я вийшла заміж,в цю квартиру приписали мого чоловіка. У 1983р. і 1987р. я народила двох дітей, які разом зі мною і з чоловіком були приписані на Нивках. У 1988 році (оскільки мій чоловік військовослужбовець) ми переїхали до іншої тимчасової квартири в іншому місті, але я з дітьми залишалася приписана в квартирі з батьками та братом. У 1996 році ми з чоловіком отримали в Києві квартиру. І вся моя сім\'я (ми з чоловіком і дітьми) виписалася з квартири на Нивках, і приписалися в нашій новій квартирі. В квартирі на Нивках залишився приписаним мій рідний брат, а мої батьки з 1988р. приписалися в квартирі на Виноградарі. При житті моя мама казала (а батько не заперечував), що після їхньої смерті квартира на Виноградарі залишиться моєму брату, а квартира на Нивках залишиться мені, я не заперечувала. Після смерті мами (в 1996 році), батько написав заповіт,в якому спадкоємцем квартири на Виноградарі є мій брат. Пам\'ятаючи слова мами, я беззаперечно підписала цей заповіт. Я була впевнена у виконанні моїм братом волі батьків. У 2004 році помер батько. Брат вступив в право володіння квартирою на Виноградарі, а в квартирі на Нивках залишився приписаним, і не поспішав виписуватися з неї. До речі, мій брат не одружений. Я почала просити його написати \"дарственную\" на квартиру на Нивках на моє ім\'я. Але він не поспішає цього робити. От вже два роки ми не можемо самостійно вирішити це питання. Дякую Вам за те що приділили моєму листу свій час. Дуже сподіваюсь на Вашу допомогу. Роз\'ясніть мені будь-ласка, що мені робити в цій ситуації. Чи матиму я хочаб якісь шанси на позитивні результати, якщо звернусь до суду. З нетерпінням чекаю Вашої відповіді. Дякую.

  • Ответ
  • Добрий день! Щоби зробити повні, глибокі та обгрунтовані висновки по хвилюючому Вас питанню, треба вивчити наявні договори дарування, обставини складання заповітів, взаємовідносини між Вами та братом, правовстановлюючі документи на обидві квартири.
    Найбільш вірогідно, що в даній ситуації Вам небезпечно портити стосунки з братом, треба з ним домовлятись.
    Адвокат Валерій Олексійович. Телефон 501-75-75.







  • Создание сайта, раскрутка сайта интернет-агентство DA.net

    Столбик Боард Бизатор
    Спецпроекты Бизатора: <bizator.com> <оборудование и инструмент> <транспорт и перевозки> <медицина, фармакология, косметика> <строительная промышленност> <продукты питания>
    Copyright © PE "Unic".                    Доска объявлений
    Юридические услуги в Киеве
    жалюзи и ролеты на МодномОкне.  жалюзи на окна