О компании
Контакты
Стоимость услуг
Новости
Полезные ссылки
 
УСЛУГИ
Услуги адвокатов со стажем работы свыше 20 лет по земельному, гражданскому, жилищному, трудовому, хозяйственному, уголовному, семейному и другим отраслям права.

Земельные споры. Защита прав на землю. Приватизация. Паи. Раздел земли.

Семейные споры. Иностранцы в семейных отношениях. Брачный и алиментный договоры.

Представительство в гражданских, хозяйственных, административных, уголовных судах. Апелляционное и кассационное обжалование судебных решений.

Юридическое сопровождение предпринимательства. Хозяйственные споры. Взыскание долгов. Инвестиции в строительство. Претензионно-исковая работа. Составление или экспертиза договоров.

Адвокаты. Защита по уголовным делам. Защита прав потерпевших. ДТП.

Споры по недвижимости. Приватизация. Наследственное право. Раздел наследства.

Взыскание материального и морального вреда. Защита чести и достоинства.

Трудовые споры. Увольнение. Материальная ответственность работника.

Охрана авторских прав.

Составление различных правовых документов, исковых заявлений, договоров либо правовая экспертиза их проектов.

Жилищные споры. Вселение. Выселение. Раздел.

Правовое сопровождение споров по недвижимости. Защита нарушенных прав собственников (в том числе инвесторов).

Договоры об обеспечении исполнения обязательств. Ипотека, поручительство. Взыскание неустойки (штраф, пеня).

Регистрация предприятий, иностранных представительств.
menu_new
Бесплатные юридические консультации On-Line
Здесь Вы можете задать вопрос и получить подготовленный комплексный ответ наших специалистов и партнеров.

Поиск вопроса по номеру:

Вопрос № 7643 | ната | глибочка
  • добрий день. допоможіть я зі своїм чоловіком 4 роки потому розлучилася офіційно,але пройшов деякий час і ми знову стали проживати як подружжя,маемо двох (5 і 12 років)дітей. Знову офіційно зареєструвати шлюб небуло часу,бажання знову займатися бумажною біганиною.Чоловік очолив приватне товариство,працює а я йому допомагаю.Ніхто незнав про наші сімейні справи. Чоловік запланував в банкі взяти кредит під купівлю обладнання для розвитку товариства ,як на фізичну особу,оформив договір купівлі обладнання ,заклав його по договору ипотеки и сплачує кредит та відсотки .В договорі купівлі та в іпотечному договорі ,я як його дружина дала згоду(всі вважали мене дружиною,офіційно бумаги ніхто непровіряв)нотаріус попросила показати свідоцтво про шлюб у нас була лише копія яка підійшла,відмітки в паспортах відсутні . Питання: Це майно придбане спільно? Договір купівлі чинний згідно законодавства?У чоловіка виникла проблема зі сплатою кредиту,а банк погрожує забрати обладнання по ипотеці і квартиру(ми в ній проживаємо), яка мені подарована батьками після судового рішення про наше розлучення,мотивує тим що ми прибали обладнання як подружжя і квартиру вам подарували при спільному проживанні.Хто на стороні закону?розсудіть та підскажіть як зберегти мені подаровану квартиру моїми батьками.Діти прописані за іншою адресою.Якщо є додаткові питання дам відповідь пишіть

  • Ответ
  • Доброго дня, Ната!

    Для вичерпної повноцінної відповіді на ваші питання треба вивчити всі договори з банком, правовстановлюючі документи про право власності на квартиру, з'ясувати на чиї гроші ця квартира була набута та за яких обставин (час, покупець та інше). Окрім цього, треба вивчити договір іпотеки про належність предмета застави конкретному власнику.
    На кого як на власника оформлена по БТІ квартира?
    Для визнання якої-небудь угоди недійсною у судовому порядку треба ретельно вивчати її зміст, що неможливо в даному випадку за відсутності реальної можливості безпосереднього вивчення такої угоди. Також виникне потреба у з'ясуванні обставин укладання угод шляхом опитування вас та чоловіка.
    У електронному режимі це здійснити неможливо.

    Якщо маєте можливості для безпосереднього спілкування за наявності всіх договорів, що стосуються справи, звертайтесь в місті Києві:


    Адвокат Новіков Валерій Олексійович, м.Київ, проспект Дружби Народів, 7, телефон 8-067-252-68-80







  • Создание сайта, раскрутка сайта интернет-агентство DA.net

    Столбик Боард Бизатор
    Спецпроекты Бизатора: <bizator.com> <оборудование и инструмент> <транспорт и перевозки> <медицина, фармакология, косметика> <строительная промышленност> <продукты питания>
    Copyright © PE "Unic".                    Доска объявлений
    Юридические услуги в Киеве
    жалюзи и ролеты на МодномОкне.  жалюзи на окна